United Kingdom

Sekretesspolicy

Din integritet
www.rotakettherma.se är helt åtagit sig att skydda integriteten hos våra besökare och kunder. Medlemmar www.rotakettherma.se laget är kunderna själva av andra webbplatser och till fullo uppskattar och respekterar vikten av sekretess på Internet. Vi kommer inte att lämna ut information om våra kunder till tredje part, utom när det är en del av att tillhandahålla en service till dig - t.ex. anordna en produkt som ska skickas till dig, utföra kredit och andra säkerhetskontroller och när det gäller kundundersökningar och profilering eller där vi har din uttryckliga tillåtelse att göra det.
Ditt samtycke
Vi kommer inte att sälja ditt namn, adress, e-postadress, kreditkortsinformation eller personlig information till tredje part utan din tillåtelse, men vi kan inte hållas ansvariga eller ansvariga för åtgärder i tredje parts webbplatser som du kan ha länkade eller riktats mot www.rotakettherma.se webbplats.
Kommunikation & Marketing
Om du har gjort ett köp från vår butik kan vi emellanåt att uppdatera dig på våra senaste produkter, nyheter och specialerbjudanden via e-post, post och telefon. Du kommer också att ges möjlighet att få sådana meddelanden från oss och utvalda tredje parter när du blir medlem i www.rotakettherma.se.
Alla www.rotakettherma.se medlemmar har möjlighet att välja bort att ta emot marknadskommunikation från oss och / eller utvalda tredje parter. Om du inte vill fortsätta att ta emot marknadsföring från oss och / eller utvalda tredje parter bör du välja ut genom att besöka "Dina uppgifter" i "Ditt konto" på www.rotakettherma.se webbplats. Du kan komma åt "Ditt konto" när du registrera och logga in. Eller klicka på "unsubscribe" länk i varje e-postkommunikation som vi kan skicka dig.
tillbaka